Voeg alle ingrediënten toe in een kommetje en meng goed door elkaar.
Snijd de rode kool fijn en de sinaasappel en feta in blokjes
Sla de walnoten in kleine stukjes.
Snijd de passievrucht doormidden, lepel de pitjes eruit zonder het vruchtvlees mee te nemen
Voeg tenslotte de cranberry en rucola toe aan de kom.
Maak er een mooi geheel van en voeg 1/3 van de marinade toe.
Smeer de hertenbiefstuk in met 1/3 van de marinade voordat het de pan in gaat.
Bak de hertenbiefstuk op hoog vuur, ongeveer 1 minuut per kant.
Bak daarna nog even op middelhoog vuur, tot de kerntemperatuur van 48 graden is bereikt.
Blus, als de kerntemperatuur is bereikt, de hertenbiefstuk af met een beetje marinade.
Haal de hertenbiefstuk uit de pan en laat ongeveer 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
Besprenkel het geheel met de overgebleven marinade en serveer met de salade.
Eet smakelijk!