Iberico filet met kaasbroodkruim

40 minuten 4 personen Moeilijkheid:
Terug naar recepten

Ingrediënten

Kaasbroodkruim:

  • 6 witte Boterhammen
  • 100 gr Geraspte kaas (gerijpt)
  • bosje verse Peterselie
  • 8 Salieblaadjes
  • 50 gr Roomboter
  • Peper
  • Zout
  • Overige ingrediënten

  • Trostomaten
  • Bereidingswijze

      Kaasbroodkruim

    1. 1

      Verwarm de oven voor tot 80 graden. Laat ondertussen de boterhammen hierin drogen en mix ze dan met de keukenmixer tot fijne broodkruimels.

    2. 2

      Snijd de peterselie grof en voeg deze samen met de geraspte kaas, roomboter, knoflook, peper, zout en het broodkruim. Meng dit goed.

    3. Filet

    4. 1

      Smeer de filet in met een beetje olijfolie. 

    5. 2

      Leg de filet op een bakplaat en bedenk het met een flinke laag kaasbroodkruim.

    6. 3

      Zet de filet 35 minuten in de oven. Eventueel kun je ervoor kiezen om trostomaten mee te roosteren.