Speciaal recept van sterchef Jonathan Zandbergen
Pluk de blaadjes van de kruiden en doe ze samen met de knoflook in een blender. Draai helemaal fijn.
Verwarm de boter in een pan en voeg samen met het paneermeel en de Parmezaanse kaas bij de kruiden. Rasp de schil van de citroen erdoor, kruid met zout en peper en mix 1 minuut.
Knip twee stukken bakpapier en leg er één op een plateau. Verdeel het kruidenmengsel erover. Leg het tweede bakpapier erop en rol de plak helemaal glad. Zet de kruidenkorst minimaal 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
Kruid de lamskoteletten met zout en peper en bak goudbruin in een koekenpan met een lepel olie. Draai de koteletten na 1 minuut om en bak ze nog een minuut. Er hoeft alleen een kleurtje op.
Leg de koteletten op een ovenplateau. Haal de kruidenkorst uit de koelkast en snijd in plakken ten grootte van de koteletten. Verwijder het bakpapier en plaats op het vlees. Grill de koteletten 1 à twee minuten in de oven en serveer.