Ontdooi het lamsrack en leg deze in een grote afsluitbare zak.
Voeg hier balsamicoazijn, balsamico dressing, rozemarijn, tijm, honing en citroenschil aan toe.
Maak de zak dicht en schud er even mee zodat de ingrediënten gemengd zijn.
Laat het vlees een nacht marineren in de koelkast.
Maak je BBQ klaar voor indirecte bereiding op ongeveer 150 graden.
Grill het lamsrack tot deze een kerntemperatuur van 50 graden heeft bereikt. Leg 'm daarna even aan de kant.
Verwarm vervolgens de barbecue tot 250 graden en maak deze klaar voor direct grillen.
Snijd ondertussen het lamsrack tussen de ribben in gelijke plakken.
Smeer de losse ribbetjes in met honing en balsamico dressing.
Grill de racks ongeveer een minuut per kant.
Snijd de courgette in plakjes en grill deze ingesmeerd met olie kort op de barbecue.
Smeer crème fraîche op een bord. Leg daarop het lamsrack, de courgette plakken en strooi er granaatappelpitjes overheen.
Om het af te maken snijd je het stokbrood in plakken en dit serveer je bij het vlees.