Begin met het doormidden snijden van de pompoen en verwijder vervolgens de pitten.
Snijd de pompoen vervolgens in blokjes en spreid deze uit over een ovenbakplaat met bakpapier.
sprenkel olijfolie over de pompoenblokjes en kruid deze vervolgens naar smaak met peper en zout.
Bak de pompoenblokjes gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Haal de pompoenblokjes na het bakken uit de oven.
Weeg 350 gram pompoenblokjes apart af. De overige pompoenblokjes gebruiken we later in de macaroni.
Maal de pompoenblokjes samen met 200 ml melk en 75 gram feta tot een glad geheel.
Breng op smaak met peper en zout.
Bak vervolgens de lams merguez worstjes met een klontje boter in de pan. Snij deze na het bakken in stukjes van circa 1 cm.
Kook vervolgens de macaroni tot deze mooi gaar is.
Meng de ingrediënten met de macaroni.
Verdeel het geheel in een ruime ovenschotel.
Kruimel de feta en kleine stukjes en strooi dit over de schotel heen.
Strooi vervolgens de paneermeel en pijnboompitten eroverheen.
Bak het geheel in 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Eetsmakelijk!
Ook aan de slag met dit overheerlijke recept van KrisKookt? Haal nu onze heerlijke Lams Merguez Worstjes in huis en geniet binnen no-time van een heerlijk gerecht!