Pasta Aglio e Olio met Black Tiger Gamba's

30 minuten 2 personen Moeilijkheid:
Terug naar recepten

Pasta aglio e olio met gambas LR-6

Ingrediënten

Ingrediënten

  • 250g ongekookte volkoren spaghetti
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes peterselie
  • 1/2 limoen
  • Scheut olijfolie
  • Snuf gerookt zeezout 
  • Bereidingswijze

      Bereiding

    1. 1

      Breng een pan met water aan de kook. 

    2. 2

      Kook de spaghetti zoals op de verpakking vermeld staat.

    3. 3

      Maak een marinade voor de gamba's met een scheutje olijfolie, het sap van een halve limoen, 2 fijngesneden knoflookteentjes en een snufje zout.

    4. 4

      Pel ondertussen de gamba's en laat dit een aantal minuten marineren.

    5. 5

      Giet vervolgens de gamba's en de marinade in een braadpan en bak de gamba's tot deze mooi rood van kleur zijn.

    6. 6

      Giet de spaghetti af en bak dit ook even mee met de gamba's. 

    7. 7

      Voeg nog wat olie toe en roer het geheel goed door elkaar.

    8. 8

      Serveer in een diep bord met wat peterselie blaadjes en een limoen schijfje.