Ribeye met Groene Asperges, Sesamzaad en Teriyakisaus

80 minuten 6 personen Moeilijkheid:
Terug naar recepten

Rib_eye

Ingrediënten

Overige ingrediënten:

  • 2 bundels groene asperges
  • Sesamolie
  • Sesamzaad
  • Teriyakisaus
  • Peper
  • Zout
  • Bereidingswijze

    1. 1

      Verwarm de oven op 80 ⁰C

    2. 2

      Bak de Ribeye  rondom goudbruin in de pan

    3. 3

      Leg het vlees in de oven en laat hier doorgaren voor 75 minuten

    4. 4

      Rooster ondertussen het sesamzaad in een droge koekenpan

    5. 5

      Snijd de onderkant, het houterige gedeelte van ongeveer 2-2,5 cm, van de asperges weg

    6. 6

      Verhit de sesamolie in een wokpan en roerbak de asperges totdat ze gaar zijn. Dit duurt per bundel ongeveer 5 minuten

    7. 7

      Serveer vervolgens de Ribeye met de asperges en het sesamzaad op een bord, maak het gerecht af met wat teriyakisaus eroverheen

    8. 8

      Eet smakelijk!

    9. 9

      Wil je meer weten over onze Ribeye?  Klik hier.