Verwarm een hete lucht oven voor op 120°C.
Maak de rub door alles te mengen. Dep het vlees goed droog. Wrijf rondom in met de rub. Laat 1 uur staan. Leg het vlees op een met bakpapier beklede ovenplaat. Schuif in de warme oven tot een kerntemperatuur van 48°C. Haal uit de oven. Grill het vlees nu rondom tot er een duidelijke grillstreep te zien is. Dek het vlees af met alufolie en laat 10 min rusten.
Staafmix de avocado, het ei, limoen sap, peper en zout kort door. Schenk de olie er al mixend in een dun straaltje bij. De mayo is goed als hij lobbig is. Proef! Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
Bak de ham krokant in een koekenpan. Haal eruit. Bak het brood in dezelfde pan met een scheutje olijfolie ook krokant. Haal eruit. Wrijf het brood in met knoflook. Hak de ham en brood tot een grove crumble. Meng er de gehakte peterselie door.
Lekker met koude krieltjes salade met groene kruiden.