• V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Ingrediënten gehakt:

    • 50 gram parmezaanse kaas
    • 3 tl knoflook
    • 3 tl gedroogde oregano
    • 1 ei
    • 60 ml melk

    Meer

    Overige ingrediënten:

    • Lange plakken ontbijtspek
    • Barbecuesaus
    • Honing

    Meer

    Bereidingswijze

    Bereidingswijze MOINK balls:

    1. Mix het gehakt met de ingrediënten. Pas de hoeveelheid kruiden eventueel aan naar eigen wens.
    2. Maak gehaktballetjes van ongeveer een golfballetje.
    3. Rol de ontbijtspek om de gehaktballetjes.
    4. Maak de BBQ klaar voor indirecte hitte op een temperatuur van 120 graden.
    5. Grill de balletjes indirect ongeveer 45 minuten.
    6. Maak intussen de saus met een verhouding van 2/3 barbecuesaus en 1/3 honing.
    7. Smeer de balletjes goed in met de saus en leg ze nog eens 30 minuten indirect op de BBQ.

    Dit recept is ontwikkeld voor The Meatlovers door thebarbecuelovers.