De beste BBQ ervaring hebben? Volg deze tips!

Blog 5 minuten leestijd July 05, 2024
The Meatlovers

Een ervaring

Als je op zoek bent naar een geweldige BBQ ervaring, zoek dan niet verder dan The Meatlovers voor je volgende BBQ-pakket. Wij bieden de herkomst van ons vlees aan en betrekken de beste stukken uit diverse landen waardoor iedere stuk vlees zijn eigen unieke kenmerken heeft. Je BBQ-pakket wordt vers geleverd op een leverdatum naar keuze, zodat je verzekerd bent van maximale kwaliteit en smaak in elke hap.

Volop grillen

Grill master gloves

Dus waarom zou je een BBQ-vleespakket bestellen bij The Meatlovers? Het antwoord is eenvoudig - omdat wij een culinaire ervaring als nooit tevoren garanderen. Ons kwaliteitsvlees is vakkundig ingekocht en zorgvuldig verpakt, zodat je snel en gemakkelijk kunt gaan grillen. Plus, met heerlijke kruiden en smaakvolle marinades in elk pakket, wordt je volgende BBQ zeker een succes! Dus waarom wachten? Ga vandaag nog grillen met een van onze heerlijke BBQ-pakketten van The Meatlovers!

BBQ'en

De volgende dag is het perfecte moment om de grill aan te steken en te genieten van een heerlijke BBQ in je eigen achtertuin! Onze BBQ-pakketten bieden het belangrijkste voor de BBQ; Vlees van Wereldklasse. Of je voorkeur nu uitgaat naar rundvlees of varkensvlees, we hebben complete BBQ-pakketten die je voorzien van de hoogste kwaliteit producten voor een geweldige buitenkookervaring.

Benodigdheden

We hebben bij The Meatlovers niet alleen overheerlijke BBQ-pakketten waarmee jij de ster van de avond bent, ook beschikken wij over de benodigdheden waarmee jij klaar bent om te laten zien wat je kan. Wat denk je van BBQ-handschoenen, zo kan jij een hele Ribeye prachtig Reverse Sear grillen zonder dat jij je handen verbrandt bij het verwijderen van het hitteschild. Opzoek naar die hint van rook aan je al smaakvolle vlees? Wees gerust, ook dat hebben we in overvloed en speciaal voor jou tijdens het prachtige weer dat erom vraagt om de BBQ aan te stoken.

Samenstellen

De pakketten zijn natuurlijk al samengesteld, maar weerhoud je er dan absoluut niet van om zelf een BBQ-pakket samen te stellen. Met ons ruime assortiment durven wij met zekerheid te zeggen dat er voor iedereen wat bijzit. Met dank aan dit ruime assortiment kunnen wij natuurlijk oneindig BBQ-pakketten samenstellen, graag geven we je zelf ook de ruimte om te experimenteren en zelf wat samen te stellen.

BBQ-vlees

LR_Gourmet-pakket-culinair_01

Een beetje BBQ’er is natuurlijk al wel bekend met ons BBQ-vlees, daarom is het tijd dat jij dit ook wordt. Ons BBQ-vlees is voor iedereen! Zo hebben we uitdagende producten die veel ervaring, kennis en geduld vereisen. Ook hebben we stukken vlees die iedereen kan bereiden, zelfs al je geen ervaring hebt met BBQ’en of BBQ-vlees. Bij vragen of opmerkingen helpen we natuurlijk altijd graag, we hebben dan ook een team met experts voor je klaarstaan die je bij iedere vraag of opmerkingen kunnen helpen. Mochten ze er niet uitkomen dan zullen ze in overleg met een antwoord komen waar jij echt wat aan hebt. Het is natuurlijk onwijs fijn dat wij zulke gemakkelijke en smaakvolle BBQ-vleespakketten hebben, onze service is natuurlijk van dezelfde kwaliteit!

Tips

Zorg dat je alles al in huis hebt. Omdat jij erg verstandig jouw BBQ-vleespakket bij The Meatlovers besteld ben je al op de helft. Maar zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Stel je zelf altijd de volgende vragen:

1. Heb ik genoeg houtskool, brikketten, gas?

Dit is namelijk enorm belangrijk, als jij je BBQ niet aan krijgt of niet lang genoeg dan moet alles in de pan en ben je een heel deel van de ervaring kwijt!

2. Heb ik alle gear?

Tijdens het BBQ’en heb je natuurlijk geen zin om je kernthermometer te gaan zoeken, als je dit moet doen dan zal je vlees waarschijnlijk verbranden of erger niet meer mals zijn! Dan ben je dus ruim te laat. Ook is het handig om een plaat/bord te hebben om het bereide vlees op te leggen en een spatel/tang. Vuurvaste handschoenen zijn ook geen overbodige luxe. Liever handschoenen aan dan brandwonden, toch?

3. Hoeveel vlees hou ik over?

Het is natuurlijk heel leuk dat de hele familie of vrienden groep komt eten, vaak vergeet je tijdens het BBQ’en zelf ook te eten op wat restjes na. Zorg er dan ook altijd voor dat zodra iedereen weg is jij de volgende dag nog een mini BBQ voor je zelf kan houden, zo weet jij zeker dat jij je eigen BBQ kunsten goed kan waarderen, en laten we even eerlijk zijn, hoe erg is dat nou?

4. Moet ik iets voorbereiden?

Het is natuurlijk niet handig als jij een brisket gaat klaarmaken dat jij hier een uur van te voren aan begint. Misschien een stuk vlees dat je wilt marineren? Je zit niet alleen met de rommel maar ook met een ruime hoeveelheid tijdsgebrek. Bestel jouw BBQ-vleespakket dan ook altijd ruim van te voren. Zo behoudt jij alle controle over wat er gebeurt en hoe de avond loopt!