• V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Team The Meatlovers

  Team The Meatlovers

  Onze Meatlovers sterren, Meester Chef Jonathan Zandbergen, BBQ-guru Marcel Maassen en Vakslager Jos Havekotte, hebben hun uiterste best weer gedaan en een paar toppers van recepten voor de feestdagen ontwikkeld! Allen met een overheerlijk stuk vlees van wereldklasse in de hoofdrol. Ga jij dit jaar voor een kerstdiner met Hertenbiefstuk, Porchetta, Gevulde Iberico Rack, Shabu Shabu met Wagyu & Iberico, een klassiek Tournedos Rossini Gourmet 2.0?

  Inhoudsopgave

   Hertenbiefstuk met Rode Portsaus en Gestoofde Regenboogwortels

   Onze BBQ-guru is natuurlijk een meester als het gaat om grillen en braden in de buitenlucht. Maar ook Marcel staat wel eens in de keuken. En zeker tijdens de feestdagen! Voor The Meatlovers ontwikkelde hij een fijn recept met een wild-topper: Hertenbiefstuk. In dit gerecht overheerlijk met rode portsaus, paddenstoelen, geglaceerde regenboogwortels, aardappel-pastinaak kerstkroketjes & spekjes.

   Bekijk het recept

   Gevulde Iberico Rack, Geblancheerde Broccoli met crust van Parmezaan en Gepofte Zoete Aardappel

   De kerstdagen en decembermaand zijn al stressvol genoeg. Waarom zou je dan ook nog extra moeite moeten doen om een Iberico Rack te vullen? Dit jaar hoeft dat niet, want je bestelt jouw Iberico Rack, gevuld en al, gewoon bij The Meatlovers. Onze vakslager produceerde deze Rack speciaal met de feestdagen in het achterhoofd. De Rack is heerlijk van de BBQ met geblancheerde broccoli met parmezaanse crust & gepofte zoete aardappel met zure room en tuinkruiden.

   Bekijk het recept

   Porchetta met Paddenstoelen Risotto en Rode Bieten uit de oven

   Onze BBQ-guru ontwikkelde voor The Meatlovers een recept met de Porchetta, een Italiaanse  buikspek rollade - die al opgerold en gevuld is. Porchetta met klassieke bijgerechten: ideaal voor een kerstdiner met veel eters aan tafel!

   Bekijk het recept

   Tournedos Rossini met Foie Royale, Truffeljus en Compote van Sjalot

   Onze Meester Chef Jonathan Zandbergen mag in een line-up met overheerlijke, culinaire recepten voor de feestdagen natuurlijk niet ontbreken. Hij ontwikkelde speciaal voor The Meatlovers een pracht van gerecht: zijn kijk op een klassieke Tournedos Rossini. Culi-kerst to the max met een compote van sjalot, Foie Royale, madeira & zwarte truffel.  

   Bekijk het recept

   Culinair Gourmetten

   Gourmetten is natuurlijk bij uitstek de Hollandse traditie tijdens de decembermaand. Maar ben jij de smakeloze (en halfgare) pannenkoekjes ook zat? De kleffe supermarkt burgers en laffe stokjes sate? Vakslager Jos heeft de oplossing. Gourmet 2.0: met overheerlijk premium vlees van The Meatlovers!

   Kies bijvoorbeeld voor Diamanthaas, Wagyu, Iberico, Lams Merquez worstjes, Chipolata en/of Hert. Ook handig, onze gourmetpakketten. Deze zijn al voor je samengesteld, zodat jij er niet meer over na hoeft te denken. En als kers op de taart: met de nieuwe kruidenmixen van Jos, kun je jouw vlees kruiden als nooit tevoren!

   Bekijk de gourmetpakketten

   Wagyu en Iberico Shabu Shabu

   Onze vakslager mag natuurlijk niet ontbreken met een geweldige tip voor de feestdagen. Shabu Shabu is een Japans hot pot gerecht van dun gesneden vlees en groenten, kort gekookt in een fijne bouillon. Dun gesneden ge-wel-dige Wagyu en Iberico in dit geval! Het is een ideaal gerecht voor de feestdagen: je zet een grote kom bouillon op tafel, met verschillende schaaltjes met vlees en lekkers eromheen. Ga jij ook gezellig dippen met de familie deze kerst?  

   Bekijk het recept