Vier de feestdagen met de recepten van The Meatlovers

Blog 3 minuten leestijd July 05, 2024
The Meatlovers

Hertenbiefstuk met Rode Portsaus en Gestoofde Regenboogwortels

Contentpagina afbeeldingen (3)

Onze BBQ-guru is natuurlijk een meester als het gaat om grillen en braden in de buitenlucht. Maar ook Marcel staat wel eens in de keuken. En zeker tijdens de feestdagen! Voor The Meatlovers ontwikkelde hij een fijn recept met een wild-topper: Hertenbiefstuk. In dit gerecht overheerlijk met rode portsaus, paddenstoelen, geglaceerde regenboogwortels, aardappel-pastinaak kerstkroketjes & spekjes.

Gevulde Iberico Rack, Geblancheerde Broccoli met crust van Parmezaan en Gepofte Zoete Aardappel

TheMeatloversKerst2022-18

De kerstdagen en decembermaand zijn al stressvol genoeg. Waarom zou je dan ook nog extra moeite moeten doen om een Iberico Rack te vullen? Dit jaar hoeft dat niet, want je bestelt jouw Iberico Rack, gevuld en al, gewoon bij The Meatlovers. Onze vakslager produceerde deze Rack speciaal met de feestdagen in het achterhoofd. De Rack is heerlijk van de BBQ met geblancheerde broccoli met parmezaanse crust & gepofte zoete aardappel met zure room en tuinkruiden.

Porchetta met Paddenstoelen Risotto en Rode Bieten uit de oven

Nieuwsbrief - afbeelding horizontaal (7)

Onze BBQ-guru ontwikkelde voor The Meatlovers een recept met de Porchetta, een Italiaanse  buikspek rollade - die al opgerold en gevuld is. Porchetta met klassieke bijgerechten: ideaal voor een kerstdiner met veel eters aan tafel!

Tournedos Rossini met Foie Royale, Truffeljus en Compote van Sjalot

TheMeatloversKerst2022-25

Onze Meester Chef Jonathan Zandbergen mag in een line-up met overheerlijke, culinaire recepten voor de feestdagen natuurlijk niet ontbreken. Hij ontwikkelde speciaal voor The Meatlovers een pracht van gerecht: zijn kijk op een klassieke Tournedos Rossini. Culi-kerst to the max met een compote van sjalot, Foie Royale, madeira & zwarte truffel.  

Culinair Gourmetten

The Meatlovers - Kerst 2022 HR (3)

Gourmetten is natuurlijk bij uitstek de Hollandse traditie tijdens de decembermaand. Maar ben jij de smakeloze (en halfgare) pannenkoekjes ook zat? De kleffe supermarkt burgers en laffe stokjes sate? Vakslager Jos heeft de oplossing. Gourmet 2.0: met overheerlijk premium vlees van The Meatlovers!

Kies bijvoorbeeld voor Diamanthaas, Wagyu, Iberico, Lams Merquez worstjes, Chipolata en/of Hert. Ook handig, onze gourmetpakketten. Deze zijn al voor je samengesteld, zodat jij er niet meer over na hoeft te denken. En als kers op de taart: met de nieuwe kruidenmixen van Jos, kun je jouw vlees kruiden als nooit tevoren!

Wagyu en Iberico Shabu Shabu

TheMeatloversKerst2022-9 (1)

Onze vakslager mag natuurlijk niet ontbreken met een geweldige tip voor de feestdagen. Shabu Shabu is een Japans hot pot gerecht van dun gesneden vlees en groenten, kort gekookt in een fijne bouillon. Dun gesneden ge-wel-dige Wagyu en Iberico in dit geval! Het is een ideaal gerecht voor de feestdagen: je zet een grote kom bouillon op tafel, met verschillende schaaltjes met vlees en lekkers eromheen. Ga jij ook gezellig dippen met de familie deze kerst?