Kerntemperaturen vlees

Kerntemperaturen vlees

Kerntemperaturen van vlees zijn essentieel om te weten wanneer je vlees met een goede ‘bite’ en geweldige smaak wilt klaarmaken. Om deze kerntemperaturen van vlees te bepalen heb je alleen een goede kernthermometer nodig en je kunt aan de slag. Als je de temperatuur vervolgens vergelijkt met onze onderstaande tabel, waar al onze vleesproducten in staan vermeld, dan kan ook jij de beste stukken vlees klaarmaken. De kernthermometer is handig voor in de pan, oven of BBQ. Zo weet je altijd hoe je het gewenste resultaat uit je vlees kunt halen en eet je je vlees zoals jij het lekker vindt. Bovendien is het nog voedselveilig ook.

Kerntemperaturen van vlees dat altijd perfect is

Kerntemperaturen van vlees geven per soort vlees verschillende resultaten. Zo bereikt kalfsvlees veel eerder het ‘well done’ moment dan bijvoorbeeld rundvlees en zal je steaks van varkensvlees liever niet ‘rare’ willen eten. Hou je dus de kerntemperaturen van vlees goed in het oog dan heb je de eerste stap gezet om de master chef van je vrienden te worden. Jij zorgt er namelijk voor dat je altijd de beste picanha of cowboy steak klaarmaakt. Het enige risico dat je loopt is dat je elke BBQ gevraagd zal worden om de perfecte steaks te grillen.

Kerntemperaturen van vlees voor de perfecte smaak

Heb je het grillen met de kerntemperaturen van vlees jezelf al meester gemaakt? Kijk dan eens bij vlees recepten. Hier hebben onze topchefs voor jou de lekkerste recepten toegevoegd. Vraag je je af hoe je een specifiek product moet klaarmaken? Bijvoorbeeld een entrecote? Voor alle producten van The Meatlovers is er op de productpagina specifieke informatie over de bereidingswijze te vinden. Benieuwd waar je het vlees van The Meatlovers kunt kopen? Check de verkooppunten en vind het dichtstbijzijnde Jumbo verkooppunt voor jou. Het is ook mogelijk je vlees online te bestellen via de Jumbo winkel bij jou in de buurt. Wil je graag jouw recepten delen? Vul dan het contactformulier, want we lezen ze graag.