Verwarm de oven voor op 130 graden
Braad het ribstuk ongeveer 10 minuten rondom. Gebruuik hierbij ruim braadboter
Leg het ribstuk in een passende ovenschaal en overgiet het met braadvet
Bak het ribstuk in de oven of op de BBQ voor ongeveer 90 minuten op 130 graden, tot het vlees een kerntemperatuur van 70 graden heeft
Verwarm de oven voor op 130 graden
Borstel 1 zoete aardappel per pesoon schoon onder de kraan
Bak de aardappelen in de oven of op de BBQ voor ongeveer 45 tot 60 minuten, afhankelijk van de grootte
Hak ondertussen de verse kruiden klein en meng deze met de zure room tot een kruidenroom
Voeg naar smaak peper en zouut toe
Snijd de dikke steel uit de broccoli en breek in grote roosjes
Kook of stoom dee broccoli voor 10 minuten
Laat de broccoli uitlekken en plaats ze vervolgens in een ovenschaal doen met de steeltjes naar beneden
Rasp ruim Parmezaanse kaas over de broccoli en gratineer dit in de oven op 180 graden voor ongeveer 10 minuten tot de kaas gesmolten is en iets bruin kleurt
In ongeveer 10 minuten de kaas laten smelten en iets bruinen
Haal het ribstuk uit de oven en laat deze even rusten
Snijd het vervolgens tussen de botjes door in plakken
Snijd de aardappelen in de lengte door
Leg de aardappelen op het bord met de broccoli ernaast en leg daar een dikke plak van de Iberico Rack tegenaan
Schep de kruidenroom op de opengesneden aardappel