Snijd de knoflook goed klein. Voeg de gesneden knoflook, miso pasta, ahorn siroop, sojasaus en de chilivlokken toe aan een blender. Mix tot het mengsel glad is.
Zet de saus weg in de koelkast. Houd je van wat pittiger? Voeg dan iets meer chilivlokken toe.
Snijd de mango in stukken groot genoeg zodat ze goed blijven zitten op de spiezen.
Snijd de stengels bosui in stukken van ongeveer 4cm.
Begin met het aanmaken van de BBQ op een temperatuur van ongeveer 200 graden, directe hitte.
Kruid de ossenhaas puntjes met wat zout en peper.
Rijg de spiezen om en om: vlees/mango/bosui. Begin met een blokje vlees.
Gril de spiezen ongeveer 3-4 minuten per kant tot een kerntemperatuur van 52 graden.
Serveer de spiezen met de saus eroverheen of apart om in de dippen. Eet smakelijk!
Dit recept is ontwikkeld voor The Meatlovers door @BBQ_rookie.