Het lijkt erop dat je jouw favorieten stukken vlees nog niet gekozen hebt!
Voordat weĀ de burgerĀ gaan bakken, snijden we de (rode) ui in hele of halve ringen (afhankelijk van voorkeur). De tomaten snijden we in mooie dunne plakken.
Nu gaan we verder metĀ de burgerĀ zelf. Deze bereiden we heet en snel in de pan of op de BBQ. Zorg ervoor dat jeĀ burgerĀ op kamertemperatuur is en dep deze voor het bakken goed droog. Bak of grillĀ de burgersĀ gedurende 3 tot maximaal 4 minuten per kant.
Snijd de brioche bollen open en grill deze in de tussentijd mooi goud bruin van binnen. Als je dit tegelijk doet met het bakken van de burgers is alles tegelijk klaar en zullenĀ de brioche bollenĀ nog lekker knapperig zijn.
Bouw vervolgensĀ de hamburgerĀ op! We doen dit als volgt: knapperige rucola, plakjes tomaat,Ā de wagyu a5 truffel burger, uien ringen en natuurlijk de deksel vanĀ het broodje!
Deze burger is een ware smaaksensatie, eet smakelijk!
Onze toffeĀ videoĀ van deze waanzinnigeĀ burgerĀ al gezien? Check hemĀ hier!