Heerlijke BBQ-vleespakketten van The Meatlovers

4 minuten leestijd 05 07 2024
The Meatlovers

BBQ-vleespakketten

vleespakket_themeatlovers

Bij The Meatlovers maken we het onze missie om heerlijke BBQ-pakketten te leveren waar iedereen van zal houden. Onze vakkundig samengestelde pakketten bevatten alleen vlees van de hoogste kwaliteit en zijn gegarandeerd vol van smaak. Onze gevarieerde selectie bevat zowel grasgevoerde als graangevoerde opties zodat er voor ieder zijn smaak iets bijzit.

Kwaliteit van wereldklasse

Naast de kwaliteit van onze producten zijn we er bij The Meatlovers ook trots op dat we uitgebreide BBQ-vleespakketten aanbieden met alles wat je nodig hebt om te gaan grillen! Van voor gemarineerd vlees tot kruiden en rubs, elke BBQ-liefhebber zal blij zijn met wat ze vinden als ze hun pakket openen. Niet alleen dat, maar al onze BBQ-pakketten zijn ontworpen met het oog op gemak - wat betekent dat er weinig voorbereiding nodig is voordat je gaat koken!

Culinaire reis

Een ware caveman BBQ’er zal niet veel meer gebruiken dan peper & zout voor zijn BBQ-vlees. Wij durven je echter wel aan te raden om je te verdiepen in onze rubs. Wij hebben 3 reeksen rubs. Van de BBQ-Guru Marcel Maassen, de vakslager Jos Havekotte & sterren chef Jonathan Zandbergen. Als er 3 mensen zijn die verstand hebben van vlees, kruiden & rubs dan zijn deze 3 het wel. Met hun kennis, ervaring en smaak hebben wij 3 onwijs smaakvolle reeksen uitgebracht die een ware toevoeging zijn aan het al kwalitatief hoge en smaakvolle vlees. Zo smelt het niet alleen op je tong maar ga je ook een culinaire reis tegemoet.

Pulled Pork Kit

The Meatlovers - Pulled Pork pakket LR (2) (1)

Geniet van de smaken van een onvergetelijke pulled pork sandwich met dit ongelooflijke Pulled Pork BBQ-vleespakket. Perfect voor low & slow bereiding. Het stuk Iberico Procureur van 1,1 kg zal je zeker het water in de mond doen lopen. Vergezeld met 8 ambachtelijke briochebroodjes en een BBQ Rub perfect voor varkensvlees, zal deze maaltijd iets zijn om nog jaren aan terug te denken. Tot slot maak je je feestmaal compleet met onze heerlijke Smokey Americaine saus. Dit langzaam gegaarde gerecht zal zelfs de meest veeleisende fijnproever bevallen, met mals en sappig varkensvlees dat in elke hap barst van de smaak. Met dit voortreffelijke Low & Slow BBQ-vleespakket geniet je van de meest verrukkelijke pulled pork broodjes!

Last minute bestellen

Twijfel dan ook niet langer en bestel vandaag nog je BBQ-vleespakket. Plaats voor 23:59 jouw bestelling en laat de volgende werkdag nog tussen 17.00 en 22.30 leveren. Zo kan jij nog last minute besluiten om een heerlijke BBQ te houden met vlees van Wereldklasse.