zorg dat de biefstuk op kamertemperatuur is
Snij het vlees heel fijn en meng in een schaal met wat zout, peper en 1 tl worcestershire saus. Zet het een half uur koel.
Maak de steak tartare op door een serveerring te gebruiken. Druk het zachtjes aan zodat het een ronde vorm krijgt.
Toast (stok) brood wat je ingesmeerd hebt met olijfolie in een grillpan en serveer dit erbij.
Frituur kappertjes in een eetlepel zonnebloemolie.
Maak het bord af met garneringen naar keuze, denk hierbij aan: tabasco, kappertjes, kapperappeltjes, augurk, zilveruitjes en kruiden.
Serveer de steak tartare met bovenop een eierhoedje met daarin een eidooier en kruiden.
*Het is mogelijk om het vlees in een gehaktmolen van je keukenmachine te snijden. Zorg dan dat het niet te fijn gemalen gaat worden zodat je wat bite weet te behouden.
Eet smakelijk! Groetjes, @schaftzonderspijt