• V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Marinade

    • 4 el limoensap
    • 1 teentje knoflook
    • 10 g koriander, fijngesneden
    • 1 rode peper
    • 1 cm gember

    Meer

    Overige Ingrediënten

    • 1 komkommer
    • 1 rode paprika
    • 2 wortel
    • 1 bussel radijs
    • 1 rode ui

    Meer

    Bereidingswijze

    1. Plet de look, snij de rode peper fijn (zonder zaadjes), rasp de gember voor de marinade
    2. Meng alle ingrediënten voor de marinade. Zet deze even apart.
    3. Snij alle groenten voor de Thaise salade in fijne reepjes
    4. Haal het vlees uit de verpakking.
    5. Wrijf het vlees in met olijfolie, kruid dit met peper en zout
    6. Grill het vlees enkele minuten langs beide kanten. Het vlees mag nog mooi rosé zijn vanbinnen
    7. Laat de ribeye even rusten, snij het nadien in plakjes
    8. Meng de vinaigrette onder de fijngesneden groenten
    9. Werk het geheel af met verse koriander en grof gehakte pinda
    10. Smakelijk!

    Dit recept is in samenwerking geschreven met kriskookt.be