Gegrilde Ribeye met Thaise Salade
20 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Ingrediënten
Producten
Marinade
- 4 el limoensap
- 1 teentje knoflook
- 10 g koriander, fijngesneden
- 1 rode peper
- 1 cm gember
Meer
Overige Ingrediënten
- 1 komkommer
- 1 rode paprika
- 2 wortel
- 1 bussel radijs
- 1 rode ui
Meer
Bereidingswijze
- Plet de look, snij de rode peper fijn (zonder zaadjes), rasp de gember voor de marinade
- Meng alle ingrediënten voor de marinade. Zet deze even apart.
- Snij alle groenten voor de Thaise salade in fijne reepjes
- Haal het vlees uit de verpakking.
- Wrijf het vlees in met olijfolie, kruid dit met peper en zout
- Grill het vlees enkele minuten langs beide kanten. Het vlees mag nog mooi rosé zijn vanbinnen
- Laat de ribeye even rusten, snij het nadien in plakjes
- Meng de vinaigrette onder de fijngesneden groenten
- Werk het geheel af met verse koriander en grof gehakte pinda
- Smakelijk!
Dit recept is in samenwerking geschreven met kriskookt.be