Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een kom of in een afsluitbare zak.
Roer het goed door elkaar.
Voeg de kip toe en laat dit minimaal een uur marineren.
Bak vervolgens de kip gaar in een braadpan en leg dit zodra het goudbruin is aan de kant.
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Snijd de rode uien in halve ringen en hak de knoflook en gember fijn. Bak dit samen in een kookpan.
Snijd ondertussen de tomaten in 4 stukken en doe dit ook in de pan.
Voeg de cashewnoten, komijnpoeder, korianderpoeder en kurkumapoeder toe. Roer het goed door elkaar en laat het even goed warm worden.
Doe vervolgens alles in een blender en blend het geheel tot een zachte structuur.
Plaats dit vervolgens in een zeef boven een kookpan en gebruik een lepel om het goedje door de zeef te drukken.
Laat de saus koken en voeg ook de kip toe. Laat dit samen even borrelen om vervolgens de roomboter en slagroom toe te voegen.
Roer het goed door elkaar en voeg de garam masala toe. Roer ook dit goed door de saus heen.
Serveer in een diep bord met rijst en top af met wat verse korianderblaadjes.