Verwarm de BBQ voor op 60 graden indirect grillen.
Leg je zalm in een laagje sesamzaadjes met het vel omhoog, zodat hij (behalve het vel) volledig omhuld is.
Voeg rookhout toe aan de BBQ. Bij voorkeur appel of kers rookhout.
Gaar de zalm totdat deze een kerntemperatuur tussen de 55 en 66 graden heeft bereikt.
Kook ondertussen de sushirijst zoals aangegeven staat op de verpakking. Zet dit vervolgens apart.
Maak een beslag van de bloem, maizena, water, zout en peper. Roer het geheel goed door.
Knip of snijd de Nori vellen in een vorm naar keuze.
Haal 1 kant van het Nori vel door het beslag en bak dit goudbruin in een pan met een laagje zonnebloemolie.
Leg dit vel op een bord en maak het gerecht op door het Nori vel te vullen met rijst.
Daar bovenop leg je de zalm.
Snijd de bosui, rode peper, radijs en ingelegde rode kool klein. Dit is de garnering voor bovenop de zalm.
Maak vervolgens af met de Kewpi mayonaise en Gochujang saus.
Eetsmakelijk!