Lamsmerguez met Orzo en Mascarpone

35 minuten 2 personen Moeilijkheid:
Terug naar recepten

image00028

Ingrediënten

Overige Ingrediënten:

  • 150 gram orzo
  • 2 sjalotten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode peper1 wortel
  • 1 paprika
  • half bakje mascarpone
  • bosje peterselie
  • takje bosui
  • citroensap uit halve citroen
  • handje cherrytomaten
  • handje babyspinazie
  • handje pijnboompitten
  • Bereidingswijze

    1. 1

      Zet een pan op het vuur/gas en smelt hierin boter

    2. 2

      Bak de lamsmerquez goudbruin en haal ze uit de pan en zet apart

    3. 3

      Fruit sjalot, knoflook, paprika, wortel, cherrytomaten en rode peper in de pan

    4. 4

      Kook ondertussen de orzo beetgaar.

    5. 5

      Snijd de worstjes in stukken en zet apart.

    6. 6

      Voeg de orzo toe in de pan en schep een half bakje mascarpone erbij

    7. 7

      Roer goed door en meng het met citroensap

    8. 8

      Voeg de stukjes worst en spinazie toe en roer door

    9. 9

      Maak het geheel af met pijnboompitten, bosui en peterselie

    10. 10

      Dit recept is in samenwerking geschreven met