Het lijkt erop dat je jouw favorieten stukken vlees nog niet gekozen hebt!
Wagyu A5+ BMS12 uit Kagoshima is letterlijk de crème de la crème onder het vlees, met een marmering (BMS) van 12, wat het zacht, sappig en ongelofelijk smaakvol maakt. De runderen worden met zorg grootgebracht in Kagoshima, een regio in Japan die bekend staat om zijn Wagyu van topkwaliteit. Het resultaat? Een steak die bijna smelt in je mond en bomvol rijke, volle smaken zit. Perfect voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf eens goed te verwennen!
Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Wij vinden dat koken pas echt compleet is met kwaliteitsvlees. Vlees uit de beste streken van de wereld geselecteerd door slagers met passie voor het vak.
Meer lezen